ELEKTROBICYKLE: ĎALEJ, RÝCHLEJŠIE, VIAC

My v Kellys vieme, že nie každý môže byť špičkovým športovcom, nie každý má čas pravidelne trénovať alebo chodiť na bicykli do práce. No zároveň je mnoho tých, ktorí túžia znovu zažiť ten fantastický pocit zo zdolania trate. Ak patríte medzi milovníkov rýchlej jazdy, no už nie ste vo svojej top kondícii, mali by ste vyskúšať e-bike. Elektrobicykle vám pomôžu vrátiť sa do formy, zvládnuť aj náročnejšie výstupy a udržať krok s vašimi lepšie trénovanými známymi.

Viac: Trénujte lepšie

Aj keď by sa mohlo zdať, že elektrobicykle sú vymyslené pre „lenivejších“ jazdcov, opak je pravdou. Pre profesionálnych športovcov znamenajú možnosť trénovať viac a lepšie a zároveň si zachovať dostatok síl a energie na inú alebo dôležitejšiu časť tréningu. Takto využívajú e-bike napríklad enduro jazdci. Tí okrem vytrvalosti trénujú aj na špeciálne časti súťaží, ktoré vyžadujú najmä zručnosť a správnu techniku.

Byť eko je sexy

Okrem toho, že elektrobicykle vyzerajú skvele, má väčšina modelov v sebe okrem drsného profesionálneho vzhľadu aj niečo naozaj sexy, sú omnoho ekologickejšie ako autá alebo verejná doprava. Majú aj ďalšie výhody, ktoré objavíte už po pár metroch. 

  • E-bike nespotrebúva škodlivé palivo
  • Je praktickejší na cestovanie
  • Pomáha vám udržať sa fit
  • Nepotrebujete parkovacie miesto 

Ďalej: Vyskúšajte cestu do práce elektrobicyklom

Koľko kilometrov zvládnete prejsť na klasickom bicykli, kým na sebe nemáte oválne stopy po pote? Námaha je samozrejme súčasťou prekonávania prekážok, no nie vždy chceme, aby na nás boli zdolané vrchy aj vidieť. Preto je jednoduchšie vysadnúť na kvalitný elektrobicykel, ktorí si môžete vybrať aj na www.kellysbike.com. Cestu do práce, nech je už akokoľvek vlnitá, zvládnete celkom jednoducho. Do práce prídete načas, pretože sa nemusíte rozčuľovať v zápchach a zároveň získate skvelý pocit, že robíte niečo pre svoje zdravie. 

Rýchlejšie: Zažite ten pocit... 

Každý, kto už sedel na sedadle elektrobicykla, ten pocit pozná. Z celkom obyčajného výletu sa po niekoľkých metroch stáva skutočne výnimočný zážitok. Rýchlosť vás jednoducho opantá. Začnete lepšie rozumieť motorkárom nakláňajúcim sa v zákrutách, užívate si vietor na tvári a fakt, že bez problémov zvládate malé aj väčšie prevýšenia. Prečo? Lebo máte dokonalú podporu kvalitného motora Shimano a skvele vyvážený e-bike. Samozrejme, ak ste si vybrali Kellys e-bike na www.kellysbike.com.

Musíme vás ale varovať. Je celkom možné, že si na jazdu na elektrobicykli vytvoríte závislosť. My, ktorí sme už dávno podľahli jeho čaru vieme, aké náročné je dívať sa z okna a myslieť len na to, ako sa skončí pracovná doba, pracovný týždeň. Potom totiž prichádzajú tie najlepšie momenty. Výlety do diaľky, za čerstvými výzvami, neprebádanými možnosťami a novými priateľmi.