NORTHKIT nepremokavé bundy do vrecka

Toto je riešenie pre všetky núdzové situácie. Dážď aj vietor skrotí práve táto maličká vecička. Malé vrecko, ktoré máš vždy pri sebe, vždy poruke, vždy v batohu. Stačí rozbaliť, obliecť a ide sa ďalej!

V horách a na cestách po svete sme často odkázaní len na to, čo máme na sebe alebo v batohu. My v NORTHFINDER máme riešenie! Tvrdíme, že v núdzi každý ocení výhody zbaliteľných búnd a nohavíc. Nízka hmotnosť, zbaliteľnosť, ochrana pred počasím a univerzálne použitie. Toto z našich nepremokavých búnd na turistiku robí ideálne riešenie v núdzových situáciách. Vďaka minimálnym rozmerom a nízkej hmotnosti si nájde miesto aj v preplnenom batohu, v kapsáčoch či na bicykli v držiaku na fľašu.

Kdekoľvek si… Kamkoľvek bežíš… Kedykoľvek jazdíš… Stačí len rozbaliť.

Vedel/a si, že NORTHKIT bundu a nohavice ponúkame v dámskej aj pánskej verzii? Kombinuj ich a buď originál! Nepremokavú multišportovú bundu a nohavice prinášame v najrôznejších farbách.

Máš problémy s balením NORTHKIT bundy naspäť do vrecka? Vo videu ti ukážeme, ako na to.

Bunda NORTHKIT chráni v každom počasí. Je univerzálna a môžeš ju mať stále pri sebe.

Kvalita a funkčnosť tejto nepremokavej bundy na turistiku je ukrytá v odolnej 2-vrstvovej ripstop-nylonovej membráne s DWR. Pohotovostná bunda na beh, cyklistiku a aj turistiku má všetko, čo sa ti v teréne môže zísť.

V podpazuší sme vytvorili jednoduchý otvor pre permanentné odvetrávanie. Bez obáv, otestované! Vďaka svojej polohe pri pohybe nezatečie.

ventilačný otvor v podpazuší - armipit

Mostík na patentku využije cyklista pri jazde na odvetranie. Bundu môžeš potom nechať otvorenú a nebude sa vo vetre nepríjemne trepotať.

Mostík na patentku na nepremokavej bunde NORTHKIT

Hlavný zips od YKK je podložený lištou. Vďaka nej sa vietor ani vlhkosť nedostanú dnu a zips sa pri manipulácii nezasekne.

Cez otvory na chrbte máš prístup do zadných vreciek cyklodresu. Otvor je pri pohybe prekrytý a slúži ako odvetrávacia zóna.

Dobre dostupné predné vrecká na zips uschovajú všetko, čo potrebuješ mať poruke. Zips chráni chlopňa a vo vnútri je praktická sieťovina.

Bočné vrecko s elastickým lemom sme vytvorili pre fľašu, ale odnesie aj zbalené nohavice NORTHKIT či iný kúsok oblečenia. Prax ukáže. 

Úložný priestor vo vnútri sme dokonale upravili pre tvoj smartphone, platobnú kartu a pridali sme oko pre uchytenie kľúčov.

Elastická manžeta chráni pred vetrom a bráni zhrňovaniu. Vďaka nej si prekryješ hodinky alebo vyhrnieš rúkávy pred strmým výstupom.

Na bicykli kapucňu nepotrebuješ tak často. Aby ti nezavadzala, jednoducho kapucňu zložíš do goliera a kedykoľvek zasa vytiahneš.

Základnú bezpečnosť strážia z každej strany reflexné prvky. Ak nesieš ruksak, použi reflexnú pásku a svetlo. Nenechaj to na náhodu!

reflexné prvky NORTHKIT

Materiál je odolný aj vďaka funkčnej ripspopovej textúre, ktorá pri narušení textílie zabráni ďalšiemu páraniu.

Povrch materiálu je hydrofóbny (DWR). Kvapky preto nevsiaknu, ale jednoducho stečú. Nečistoty sa nedostanú medzi vlákna.

 hydrofóbny povrch DWR s ripstopovou textúrou

Benefity zvyšujú hmotnosť, no napriek tomu sme pri bundách neprekročili 250 g (veľkosť L). Rozmer vrecka je 200 x 100 mm.

Celá rodina núdzového oblečenia NORTHKIT pohromade! Bundy a nohavice pre ňu a pre neho vo farbách.

Z košíka priamo do batohu! Tak na čo ešte čakáš?