Spaľovač tukov Nutrend Carnitine 100000

Neohodnotené
Značka: Nutrend
Spaľovač tukov Carnitine 100000, 1L, príchuť citrón
Položka bola vypredaná…
Dostupnosť Momentálne nedostupné
€20,98 –13 % €18,10
Spaľovač tukov Nutrend Carnitine 100000
Neohodnotené
Značka: Nutrend
Spaľovač tukov Nutrend Carnitine 100000
Výpredaj
€20,98 –13 %

Carnitine 100000 je jeden z najefektívnejších prírodných spaľovačov tuku v tekutej forme. Vďaka vysokému obsahu prírodnej látky l-karnitínu zabezpečí rýchle a efektívne spaľovanie tukov. Navyše, je doplnený o vitamín C, B6, B5 a železo, ktoré znižujú únavu a podporujú výkon.

 

Výhody Carnitine 100000

jeden z najúčinnejších prírodných spaľovačov na trhu

má vysoký obsah l-karnitínu

neobsahuje žiadne cukry

je obohatený o vitamíny a minerály

podporuje regeneráciu svalstva

znižuje únavu

podporuje fyzický výkon

 

Zloženie

Voda, L-karnitín, regulátory kyslosti kyselina citrónová a kyselina jablčná, emulzie citrón (aróma, farbivo E-104 - môže nepriaznivo ovplyvňovať činnosť a pozornosť detí), konzervant sorban draselný, kalcium D-pantotenát (vitamín B5) , konzervant benzoan sodný, sladidlá acesulfam K a sukralóza, pyridoxín hydrochlorid (vitamín B6), sladidlo steviol - glykozidy.

 

Dávkovanie

Odporúčana denná dávka je 10 mililitrov. Konzumujte ráno na lačný žalúdok, alebo 30 minút pred cvičením. Neprekračujte doporučené dávkovanie.

 

Tabuľka nutričných hodnôt

Nutričné hodnoty1 dávka (10 ml)
Kalórie12 kJ / 3 kcal
Tuky0 mg
   z toho nasýtené mastné kyseliny0 mg
Sacharidy0 mg
   z toho cukry0 mg
Bielkoviny0,5 g
Vitamín B56 mg
Vitamín B61,4 mg
L-karnitín1000 mg

 

Upozornenie

Nenahrádza pestrú stravu. Nie je určené pre deti, tehotné a dojčiace ženy! Ukladajte mimo dosahu malých detí! Skladujte v suchu pri teplote do 25 ° C mimo dosahu priameho slnečného žiarenia. Chráňte pred mrazom. Výrobca neručí za prípadné škody vzniknuté nevhodným použitím alebo skladovaním.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Už viac ako štvrťstoročie je spoločnosť NUTREND synonymom úspechov a trvalého rastu. Aj dokladom toho, že česká firma môže dobyť svet. NUTREND je lídrom na trhu s produktmi športovej výživy a potravinami pre aktívny životný štýl.

Vlastníme najmodernejšie technológie, 25 470 m2 výrobných aj skladových priestorov a šírkou portfólia aj jeho zameraním nemáme na trhu konkurenciu. Naša ponuka je rozdelená do troch divízií: Bodybuilding, Endurance a Active Lifestyle.

Spoločnosť NUTREND neustále expanduje do zahraničia, v súčasnej dobe dodáva svoje produkty do takmer 60 krajín. Široké portfólio produktov, najnovšie technológie, nekompromisný dôraz na kvalitu aj vzdelávanie – práve to radí spoločnosť NUTREND medzi najvýznamnejších európskych producentov doplnkov výživy pre šport a aktívny životný štýl. Špičkovú kvalitu produktov potvrdzujú nielen profesionálni športovci, ktorých výkon a kariéra sú na suplementoch závislé, ale aj milióny spokojných zákazníkov.

V roku 2011 rozšírila spoločnosť NUTREND svoje portfólio o mimoriadne kvalitný zdroj vody HORSKÝ PRAMEN, ktorý pochádza zo 170 metrov hlbokej artézskej studne. Táto pramenitá voda je teraz na trhu známa pod značkou NARTES. V roku 2019 sme zahájili výstavbu v poradí už niekoľko výrobnej haly a skladových priestorov o rozlohe viac ako 12 000 m2.